Bel ons direct op 070–3544507

Meubels kopen Scheveningen

  • Home
  • /
  • Meubels kopen Scheveningen

Meubels voor alle stijlen


De Interieur Corner is het beste adres als u op zoek bent naar meubels in de omgeving van Scheveningen en omstreken. In onze meubelwinkel in Scheveningen vindt u een uitgebreid assortiment woon- en slaapkamermeubelen. Naast onze meubelen kunt u ook bij ons terecht voor decoratie ideeën en tips. 

In onze interieurspeciaalzaak aan de Willem de Zwijgerlaan 54 in Den Haag vindt u alles voor een trendy, modern, stijlvol interieur. Zo beschikken we over verschillende mogelijkheden voor uw ramen, vloeren, wanden en alles wat betreft meubelen.

Onze interieur specialisten kijken graag met u mee en geven u graag op maat gemaakt advies over uw huidige woonsituatie. De medewerkers in onze meubelwinkel in Scheveningen zijn er namelijk van overtuigd dat elke woning een gepast interieur nodig heeft. Kom dus snel eens langs voor een kopje koffie, we leren u en uw woning graag beter kennen!

De Interieur Corner is dé binnenhuisarchitect in de regio van Scheveningen en omstreken. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien van de verschillende collecties en interieur stijlen voor de aanschaf van meubels in Den Haag. Onze medewerkers helpen u graag met gepast advies en maken graag kennis met uw woning. Zien we u snel?