Bel ons direct op 070–3544507

Nieuwe vloerbedekking

De vloerbedekking specialist van Den Haag


Bent u op zoek naar prachtige vloerbedekking in de buurt van Den Haag en omstreken? Dan bent u bij De Interieur Corner aan de Willem de Zwijgerlaan helemaal aan het juiste adres. De Interieur Corner is hét adres voor de aankoop van prachtige vloerbedekking in allerlei verschillende soorten en maten. Wij bieden een enorme collectie aan van diverse merken vloer bedekking. 

Zoek dus niet verder. In onze interieurspeciaalzaak in Den Haag vindt u vloerbedekking in alle verschillende stijlen, ongeacht uw smaak of huisstijl. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle en sfeervolle PVC vloeren, laminaat of iets anders. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld momenteel erg populair vanwege het feit dat ze onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, slijtvast en hygiënisch zijn.

Een ander populaire soort vloerbedekking is laminaat, hét alternatief voor parket. De milieuvriendelijke vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor nog veel meer soorten vloerbedekking. Denk aan vloerkleden en karpetten, trapbekleding, lopers, tapijt, vinyl, linoleum en meer.

Kortom, bent u op zoek naar welke vloerbedekking dan ook? Kom dan eens langs aan de Willem de Zwijgerlaan 54 in Den Haag. Onze interieurspecialisten zijn u graag van dienst bij het volledig inrichten van uw woning!