Bel ons direct op 070–3544507

PVC-vloeren

Sfeervol PVC


PVC vloeren zijn momenteel erg populair. Deze vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en hebben absoluut een harde toplaag. Polyvinylchloride is een kunststof die begin 19e eeuw per toeval werd ontdekt. Bij De interieur Corner leveren wij de beste PVC vloeren.

Een PVC vloer is een type vloerbedekking dat veel weg heeft van zeil. Het is net zo dun en soepel en kan op dezelfde manier bedrukt worden met prints. Enkele voordelen van PVC vloeren zijn dat ze enorm onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, slijtvast en hygiënisch zijn. Daarnaast zijn de vloeren ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren: functioneel en net zo mooi als echt hout en tegels!


PVC vloeren worden steeds populairder. Deze kunststof vloerbedekking heeft enorm veel voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen, zoals bijvoorbeeld het populaire laminaat wat in veel huizen gebruikt wordt. Zo is een PVC vloer vochtbestendig en is hij dus overal te gebruiken, zelfs in de keuken of badkamer, of bijvoorbeeld op het toilet. Daarnaast is een PVC vloer enorm goed te combineren met vloerverwarming. Je legt het PVC namelijk direct op de ondergrond en je hebt dan ook geen ondervloer nodig. Het resultaat is dat de verwarming veel beter zal werken en er een optimaal rendement wordt behaald. Kortom: met een PVC vloer hoef je naast je vloerverwarming geen andere verwarming meer in huis te hebben.

De PVC vloeren die we bij De Interieur Corner verkopen, zijn gemaakt van dun en hoogwaardig PVC, die verkrijgbaar zijn in verschillende soorten stroken en tegels. Tevens is PVC erg makkelijk te bevestigen. Aan de onderzijde van de strook of tegel zit namelijk een zelfklevende laag, waardoor je de vloer niet hoeft te lijmen of aan elkaar hoeft te klikken zoals bij laminaat. De flexibele PVC stroken en tegels kunnen, juist door hun flexibiliteit, naadloos op elkaar worden aangesloten. Daarnaast zijn de vloeren verkrijgbaar in allerlei verschillende patronen, kleuren en decors. En het beste van allemaal? PVC vloeren zien er net zo mooi uit als echt hout!